רציתי לפנק את אמא ואבא שלי בארוחת ערב מפנקת... הכנתי פסטה עם רוטב ורצועות חזה עוף עם פפריקה... הנה המתכון ואני מדגישה : אני המצאתי !
תהנו ... :
רכיבים :
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות
חבילת פסטה
סיר גדול
מחבת גדולה
פפריקה מתוקה
רצועות חזה עוף
כוסברה
2 לימונים
לפסטה:
שמים את הפסטה עם מים רותחים בסיר. בזמן הבישול שלה מכינים את הרוטב.
ביינתים מכינים את הרוטב :
חותכים את כל הירקות כולל הכוסברה קצוץ דק. מכניסים למחבת את הירקות (אבל לא את הכוסברה )
סוחטים לימון ומוסיפים שני חצאי לימון. מחכים שכל התערובת תהפוך ליותר כהה עם צבע טוב וריח טוב עד שהאנשים שבבית יאמרו : "מה את\ה מבשל ? " או "מה זה הריח הטוב הזה ? "
לאחר שכל התערובת השחימה מוסיפים מעל קצת כוסברה (חשוב - כמה שיותר קצוצה דק !! ) מערבבים..
מורידים את הפסטה מהאש אל מסננת בכיור..
מוסיפים את הפסטה ומאחדים את הרוטב עם הפסטה.
לחזה עוף:
לוקחים את החזה עוף וחותכים אותו לרצועות. שמים במחבת שמן (לא להתקמצן כי אז זה נדבק) כאשר השמן מתחמם שמים כמה רצועות על המחבת החמה. אחרי בישול משני הדדים של העוף להוסיף פפריקה (להיזהר לא להגזים עם הפפריקה ! )
והנה לנו ! אפשר להגיש עם כוס לימונדה צוננת...
מקווה שאהבתם :)
תהנו ... :
רכיבים :
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות
חבילת פסטה
סיר גדול
מחבת גדולה
פפריקה מתוקה
רצועות חזה עוף
כוסברה
2 לימונים
לפסטה:
שמים את הפסטה עם מים רותחים בסיר. בזמן הבישול שלה מכינים את הרוטב.
ביינתים מכינים את הרוטב :
חותכים את כל הירקות כולל הכוסברה קצוץ דק. מכניסים למחבת את הירקות (אבל לא את הכוסברה )
סוחטים לימון ומוסיפים שני חצאי לימון. מחכים שכל התערובת תהפוך ליותר כהה עם צבע טוב וריח טוב עד שהאנשים שבבית יאמרו : "מה את\ה מבשל ? " או "מה זה הריח הטוב הזה ? "
לאחר שכל התערובת השחימה מוסיפים מעל קצת כוסברה (חשוב - כמה שיותר קצוצה דק !! ) מערבבים..
מורידים את הפסטה מהאש אל מסננת בכיור..
מוסיפים את הפסטה ומאחדים את הרוטב עם הפסטה.
לחזה עוף:
לוקחים את החזה עוף וחותכים אותו לרצועות. שמים במחבת שמן (לא להתקמצן כי אז זה נדבק) כאשר השמן מתחמם שמים כמה רצועות על המחבת החמה. אחרי בישול משני הדדים של העוף להוסיף פפריקה (להיזהר לא להגזים עם הפפריקה ! )
והנה לנו ! אפשר להגיש עם כוס לימונדה צוננת...
מקווה שאהבתם :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה